Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

värmande ord

visste inte

vad jag innan skulle tro

när det så plötsligt

ändrades

kommentarer uppstod

folk tyckte om

vad jag skriver

folk jag inte känner

eller vet vem jag är.

 

Värmande ord

om mina verk

fyllde mig av glädje

gav mig nytt hopp

sånt kan man aldrig

få nog av.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-02 22:53



Bookmark and Share


  Tärningen är kastad
Att bli uppmuntrad i sitt skrivande är det som gör att man sitter här framför datorn. Både positiv och negativ kritik gör att man växer. Så det är rolig att du får uppleva det.
2007-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson