Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en rimmande jag vet inte vad? =S

det finns en tjej i denna stad

som vet hur man gör mig glad

hon vet vad man säger hon förstår mig exakt

hon spelar i vårt band och sjunger i takt

vi umgås mycket, många trevliga kvällar

men ibland blir det tjaffs men man får ta sånna smällar

med en farsa sjukt snäll och ball

visst kan han säga \"var hemma kl 11\" o vara iskall

men ändå trivs jag i hennes hus

med hund och hamster utan lus:P

samma musik och stil vi delar

sitter på vårt rum och vår musik vi spelar

i svarta kläder trivs vi bäst

och erkänn hipphopp musik e bara pest

hon, hon dansar sjunger och teater agerar åter

jag, jag skjuter fiskar och med min bas jag låter

till hösten hon på estet börja ska

och jag förstås fortsätta måla väggar bra

hennes morsa snäll o rar

men ibland hon saker överreagerande tar

med min farsa jag är ute och kör

men inte han så orolig vara bör

med min kajsa på liseberg jag varit

och upp och ner hit o dit jag farit.

hoppas ni nu rolig läsning haft

men nu orkar ja inte mer har ingen mer kraft

kommentera gärna och applåder jag hör

nu e jag trött och gå o lägga mig bör...


så är det en kväll när man känner för o rimma en massa haha:p.. förklarat en hel del där ;) ha det gött allesammans!

















Övriga genrer av Kill-something
Läst 363 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-03 00:09



Bookmark and Share


    Tazara
Du älskar verkligen Kajsa! Vilken fin kärleksförklaring!
2007-10-12

  Jessica91
Rolig text! :D Fyter på så bra när det rimmar..
2007-09-13

    Tteresia
Rim är aldrig fel. Kul!
2007-08-13

    Knasboll
haha. den va skit bra.

me like big time ;D
2007-08-13

    Miraa
Roande läsning Rasmus!
-och du är duktig på rim!
2007-08-03

  Kajsa Holmdahl
sötis ^^ tack älskar dig <3
2007-08-03

  theas
jag tycker den är klockren.
2007-08-03

  AllNamesRTaken
*garv*
Tack och gonatt.. Du gjorde min kväll! :)

Eller kanske:
Din dikt den var var bra
Ska nog läsas var da\'
lite små skojigt rolig
eller rim nog mest troligt
och med ett skratt ner i sängen far ja\'.
2007-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Kill-something