Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Jag saknar dig
Jag älskar dig
Jag kramar dig
Du lämnar mig




Fri vers av Lilla_syster
Läst 584 gånger
Publicerad 2005-04-03 17:01



Bookmark and Share


  Markattan
Så sorglig och känslofylld i alla sin enkelhet. Bra skrivet!
2005-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_syster
Lilla_syster