Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I nattens mörkaste timma



Vaknar i nattens mörkaste timma
sömnen flyr bort
för tankar

I tankarna idisslas kvällens varje mått och steg
väger och mäter de ord som sagts
med vågen som väger mig för lätt

Rådbråkar varje stavelse och sats
varje tonfall varje gest
på jakt efter vad som gick fel

För självklart gick något snett
med nödvändighet ska varje plumphet eftersökas –
dras fram i ljus och smuts – bestraffas

Det var en mycket trevlig kväll




Fri vers av Bögen
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-03 09:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Straffbart att ha roligt ju!! Så man måste ju rannsaka om det möjligtvis inte fanns ngt som inte var bra...
Glimten i ögatdikt!
Applåd!
2007-08-03

  Rakel Lorner
För självklart gick något snett
Det var en mycket trevlig kväll

Ojdå! Ja, om det var trevligt så måste ju något ha gått väldigt snett...
2007-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Bögen