Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då var nattens jobb över, och detta är något som jag tänkte och kände på vägen hem.


Skogsdungen ekar utav kärlek

 

 

 

jag cyklade hem ifrån jobbet
denna regniga sommardag
nattens mörker dog sakta ut
och fåglarna i de bevingade träden
började sjunga ditt namn

jag går ensam genom trädgården
gräset är vått efter nattens tårar
och vinden viskar ömt om någon
den för mig närmre dig

och jag kunde inte bry mig mindre om molnen ovanför mig
då vinden fångar mitt långa hår
där jag står vid hamnen och lyssnar till havets ensamma brus

jag lägger mig ner en stund
diktar kärlekens poesi i en skogsdunge
där mina ord tycks eka utav kärlek

jag är dig så nära
men ändock så långt borta

jag vandrar i mörkret
där mina ord blir strimlor av ljus
som skär i mörkret
efter en väg
hem till dig

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 891 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2007-08-03 11:09



Bookmark and Share


    AnnaGs
Du lyckas beröra mig igen...
du och dina ord är oslagbara :')
2008-08-01

  frökenjulie
imponerad..mycket..
vacker..du skriver bara bättre och bättre..
grattis nicklaspicklas..
:)
2007-09-04

    Catharina C
Jag tycker så mycket om dina dikter. De är så vackra och fyllda av så mycket längtan... Tack
2007-08-17

  Love Dragon
oj! ja du vad ska man säga mot en sån här kärleksdikt. Mållös!
2007-08-17

  Sbva91
Den här var väldigt bra.. du lyckas verkligen med vackra uttryck! jag har läst ganska många utav dina dikter, de är alla så bra :) du har så vackert språk!
2007-08-16

  [FrökenGoulash]
gud vad man känner sig nära dikten!
jag älskade den! man känner viden på kinden =)
2007-08-14

    innerlight
En väldigt vacker dikt. Det liksom glittrar om den! Kan verkligen inte förklara det på något annat sätt.
\"Jag är dig så nära
men ändock så långt borta\"
Hoppas du verkligen är nära, och inte så långt bort som det kan verka ibland!
2007-08-14

  emelie*
den var verkligen jättefin :)
2007-08-10

  AneLa
jag vandrar i mörkret
där mina ord blir strimlor av ljus
som skär i mörkret
efter en väg
hem till dig


VART FÅR DU ALLT IFRÅN de senaste daganr nicke ;D
2007-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP