Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svepskäl finnes

 

 

mod att leva mitt liv

i enlighet med mina

drömmar önskas




Fri vers av Nattviol
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-04 00:07



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Ett självklart självlysande bokmärke**
2007-08-04

  Lena Renman
Vansinnigt bra med så få ord. Bokmärker!
Önskar jag mig med och en sak till, att förstå vad som är mina drömma. A och O eller?
lena
2007-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol