Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dag...

...vet jag mer om dina lögner
mer än vad Du tror att Jag vet...




Fri vers av MotherBitch
Läst 296 gånger
Publicerad 2007-08-04 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MotherBitch
MotherBitch