Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
" tillsammans blir Ni till en..."


Same same but different

Du har många ansikten..olika personligheter.Men tillsammans blir Ni till en...

Jag somnar med en & vaknar brevid en annan..
Olika kroppar..olika skratt.olika dofter..olika händer....
Ni andas olika..rör er olika...rör mig olika..berör mig olika..


Jag saknar Dig,men jag vet inte vem du är längre...





Fri vers av MotherBitch
Läst 489 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-08 00:16



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Detta var utomordentligt bra! Bokmärker!
2009-02-14
  > Nästa text
< Föregående

MotherBitch
MotherBitch