Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

säg det igen




denna tid
gryningar dragna ur marken
nya dagar som moln på den himlen

och man ville älska lite
var lite nära

men hålet
för djupt att äntra
och havet
för svart att segla

denna sekund
tycks tiden ha stannat
inne i ögats mitt mot dig


men handen
förlamad i sten
och brevet
kom fram men försent

så adjö innan vi möttes igen




Fri vers av katharsis
Läst 802 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-05 02:11



Bookmark and Share


  Varan
Du är i sanning det svarta hålets främsta Fanbärare...Det tål att sägas igen...
2007-07-19
  > Nästa text
< Föregående

katharsis
katharsis