Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FETA LÅR!!!

Har man skrattgropar i låren borde det vara ett tecken på ett lyckligt underliv!




Fri vers av MotherBitch
Läst 1965 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-31 03:18



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Ett tecken - många betydelser

Ett liv - många skratt, mycken gråt
2009-01-31
  > Nästa text
< Föregående

MotherBitch
MotherBitch