Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt Liv!!


Vakna....

"Jag e´stark,men skör...
jag e´glad,men ledsen på insidan...

Här är jag Nu..
Någorlunda hel på utsidan..

Demornerna har slutat dansa..
Jag har fortfarande ärr i själen...
men är försiktigt förälskad...

Det här är början på resten av mitt Liv..."




Fri vers av MotherBitch
Läst 618 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-22 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MotherBitch
MotherBitch