Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- ett av sommarens glädjeämnen -


Vattenspridning





gräsmattan duschas

småbarnsspring genom strålar

glädjespridare






Bunden vers (Haiku) av Tina Q
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-04 16:34



Bookmark and Share


  Paulina LH VIP
Gulligt, med knorr. :)
2007-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Tina Q
Tina Q