Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst och själv

I natt hårt regn över huvudet.
En liten plan föll över kanten igen

det var minusgrader och frostringar
jag låg i väggen och luktade bränt
En gammal kyss som ekade, runt
och mina tankar tystnade
jag kunde höra världen
som plommon och fåglar
bak i vår trädgård
Som allt fett och smör
som glider och härsknar
Jag vet dom behöll en bit regnvatten från skuren
och behöll en bit sol i huden
jag hör er men jag är tyst och sväljer mig ner genom halsen
sjunker ner pyser ut som en fröställning
och öppnas i kvällen
Jag siktade men missade
min gamla kärlek
min gamla kärlek
faller som regndroppar och svett
Är vita pärlor och kristaller
I bland massa skal i City, vad är jag
en katt fast i ett träd?




Fri vers av tripto nin
Läst 644 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-08-04 17:24



Bookmark and Share


  kata
ja, du skriver ju långt ifrån dåligt för en fyraåring ;)
*applåd*
2007-08-17

    amorfati
Mycket mycket inspirerande skrivet. lätt oorganiserat, ibland med känslan av bristande röd tråd, men pricksäkert och övertygande.
2007-08-07

    ej medlem längre
jag tycker det här är riktigt bra.
gillar ditt flyt på texten, och sätt att binda ihop meningar med varandra.
så vackert är det.
2007-08-04
  > Nästa text
< Föregående

tripto nin
tripto nin