Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarmånslunga

Stor, orange och rund svävar lungballongen över tältet
Den liknar en luftfylld lunga
Över tältet svävar den som en full sommarmåne
Fylld sommarmånslunga över glatt upplyst studenttält




Fri vers av Flisa
Läst 798 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-04 18:33



Bookmark and Share


  aol
suverän
2007-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Flisa