Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är sex i röda klackar

 

Hon komer i bland

Vrider tanken åt sitt håll

En lösning hon siktar in sej på

Även en söndag

Hon låser mitt sinne

Hon är kärleken i röda klackar

Hon tänder mej när jag vill gå av

Sex på röda klackar

Hon blåser mitt hjärta i miljoner skärvor

Speglar sej i natten

I mina ögon hon ser

Ser hjärtat av sej själv

HON ÄR SEX I RÖDA KLACKAR

 

 




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 356 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-04 21:40



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Rakt av, Yeee.
2007-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter