Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymning

Skymningsljuset
i olika nyanser
av grått och stål
molnen i mystiska mörka färger
som en målning i svart-vitt

Jag kan inte se
den röda solnedgången
från mitt nya hem
jag saknar den lite
Strax blir det mörkt

Månen är min vän
lyser upp natten
föder skuggor ur sitt ljus
Allt är stilla och tyst
Strax somnar jag






Fri vers av Isaac Bobjörk
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-05 01:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isaac Bobjörk
Isaac Bobjörk