Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då, sedan




Ängel
du är så vacker
mitt bröst faller samman
när jag ser din söta näsa
stiga

Mitt ljus
jag längtar dig
underbara vatten
ljuvligheten när du ser mig
vacker

...

Borta
Är du borta
Tomrummet där du stod
skymtar alltid i ögonvrån
Stumt, blankt

Ingen
kan få bort dig
Låste min dörr och gick
Som om du aldrig varit här
Okänd

...

Svara
kan du inte
svara ge mig något
kan du inte ge mig något
tecken

Som om
vi aldrig fanns
går du genom världen
Vinkar glatt men stelnar när jag
talar

...

Borta
Äntligen Nu
Lyft ankaret ur Då
Dragit loss kroken ur Kanske
Lämnat.

...

Ängel
Du vet så lite om smärta
En dag ska du förstå
när du irrat
och blött



© Anders Bek, 2003




Fri vers av Anders Bek
Läst 365 gånger
Publicerad 2004-02-22 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Bek
Anders Bek