Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något jag skrev ner innan jag ska åka och jobba.


I natt

 

 

i natt
är ljuset dämpat
vi är ensamma
elden glöder
håller oss varma
jag sträcker mig efter dig
jag smeker din kind
månensljus lyser upp våran första omfamning
du doftar som en grönskande sommaräng
håll min hand
var inte rädd
för känslorna i ditt hjärta
du behöver inte säga ett ord
låt dina ögon berätta allt
för om detta är rätt för dig
så är det rätt för mig
du behöver inte säga ett ord
blunda en stund
låt mig andas din luft
och låt alla känslor flöda
ingen kommer att hindra oss
om vi faller för kärleken
i natt

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 467 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-05 21:31



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Så känsligt och vackert
beskrivet!
Vilken kvinna drömmer inte
om ett sådant möte!
Underbar! :)
2007-08-06

  deepundermyskin
du är duktig du! känner känslan av skog o sjö o en mysig lägereld med någon man är förväntansfull tillsammans med.
2007-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP