Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulle så gärna vilja

vandra oftare bredvid dig
Vingla lite, få dig ur spåret

Nudda din axel
så att du stannar upp
och plötsligt byter ämne

Puffa på din höft
tills du skrattar
och slår mig

Skulle så gärna vilja...

Vi är vuxna
Vi korsar varandras vägar
vinkelrätt




Fri vers av Steffepeffe
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-05 23:29



Bookmark and Share


  Söder
Skön dikt, värd en massa applåder!
2007-09-01

  thyra
Gullig och så ger orden en varm känsla! Fint!
2007-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Steffepeffe
Steffepeffe