Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En idé jag fick.


Till Mamma

När jag vaknar är jag i ett rum som jag inte känner igen. In genom en dörr kommer det två barn, små barn, kanske bara 3-6 år gamla. En pojke, den minsta, och en flicka, den äldsta. Flickan har en bukett med trädgårdsblommor i handen, och pojken ett paket. De hoppar upp i sängen till mig där jag sitter och i min förvåning så hör jag inte vad de säger. Flickan lägger blommorna på täcket, och pojken lägger paketet i mitt knä. ”Till mamma” står det på paketet.

Har jag barn?




Prosa (Novell) av Linda Jonsson
Läst 1780 gånger
Publicerad 2007-08-06 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda Jonsson
Linda Jonsson