Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att laga en dag

vi gjorde sönder gårdagen.
med hårda ord och bittra utfall.
idag försöker vi laga den.
sakta. försiktigt.
orden spelar som musik,
ett crescendo som stiger och faller
med spänningarna.
den täta luften bryts sakta ner
av fingertoppar mot varm hud.
snabba leenden leker med tiden.
i famnens värme föds närheten igen,
förtroligheten återvinns när
läppar möter läppar.




Fri vers av drover
Läst 347 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-06 00:46



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Skickligt och vackert. =) Bokmärker. =)
2011-02-16

  "Silver" VIP
\"den täta luften bryts sakta ner
av fingertoppar mot varm hud\"

En äkta, nära beskrivning av relationens kamp, dialogen däri, med mycket träffande ord. Titeln är riktigt bra. Bokmärkt.
2007-08-06
  > Nästa text
< Föregående

drover
drover