Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en sista tår

begravd till knäna i snön
står hon stilla.
vinden viner runtomkring
men hon svajar ej.
när hon har halva kroppen fri
blir hon ett med elementen.
med ögon slutna, armarna längs sidorna
ger hon sig helt.
tåren som fryst till is på kinden
vittnar om hennes sakta slut.




Fri vers av drover
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-06 00:54



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Jag vill av hela mitt hjärta välkomna dig till sidan, vännen.

Denna dikt är så hel i sitt uttryck av hängivelse, öppen för många tolkningar.
2007-08-06
  > Nästa text
< Föregående

drover
drover