Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måsarna skiter på sej (En asfalts dans)

 

Super dans med myror på gräset

hoppa floppa i en tallrik

dansa så träden sjunger

la la la i en serenad värre än

sjön höga vågor

skvalpar till andarna tappar luften

måsarna skiter på sej

grodorna hoppar i rad över vägen

värsta krocken

asfalten lyfter sej upp dansar med denna vackra dag

hoppar i en papperskorg gör några sömntutor till igelkottar

nynnar till baby one more time

fuck you long time

 




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-06 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter