Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen med mustasch i ansiktet, del 3

Rödgråtna ögon och blåmärkta ben
Tanken var svindlande

- Kaffe skulle vara jävligt gott just nu, sa han
och mustaschen som var av tusch dinglade dåligt

Jag drog upp rullgardinen och försvann





Fri vers av Din Mormor
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-06 20:25



Bookmark and Share


  stronza
gillar dessa
2007-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Din Mormor