Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förklaringarnas förklaring, i klartext

Det är inte alla som förstår

och det är så jävla underbart!




Fri vers av Din Mormor
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-06 20:27



Bookmark and Share


  stronza
Tur man slipper förstå allt, då kan man ju lika väl gå och dö
2007-08-18

  Statistiska Centralbyrån
haha. man måste bara älska dig!

//scb
2007-08-17

    *Zenobia*
men jag är inte alla....det förstår jag...
2007-08-07

    ej medlem längre
thank god.

(jag skar mig i fingret nyss,
det gjorde faktiskt ont)
2007-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Din Mormor