Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sug på den, Glenn


Nudel Pudel


Klappar man den, fastnar man










Fri vers av Din Mormor
Läst 363 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-06 21:08



Bookmark and Share


  thyme
hahaha
2007-08-27

  ospray
haha
kina mat ??? =)))
2007-08-07

    ej medlem längre
fan vad kletigt..
2007-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Din Mormor