Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maktlöshet



Maktlösheten
när de väggar
som skulle vara
min andra hud,
mitt skydd
mot omvärlden
förtär mig
bit för bit,
äter mig levande,
dödar min själ,
slukar min energi
är överväldigande
och total.





Fri vers av Anna H
Läst 355 gånger
Publicerad 2004-02-22 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H