Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drunkna I Ditt Eget Blod


Dina skugghöfter hypnotiserade mig
och förde mig framför ljuset,
ditt självlysande inre
drog mig närmare.

Luften knakade
och våldet i regnet var äkta,

jag tog på mig natten
och gick efter dig,

jag kände mig som en fluga av eld,
i en korpsvart tunnel,

jag flöt likt en rännil mot
ett slutgiltigt mål.

Ditt Löfte Till Mig
visade sig dock vara lika bestående
som Dina fotavtryck på den våta asfalten

men jag vägrar
att ge upp.


Jag vill måla dina diamantögon
i galaxernas färger,

jag vill ge dig strån
med hallon och björnbär på,

jag vill smeka ditt balsamhår
och ta en rostig tång
och slita tungan ur munnen på dig
så att du aldrig kan ljuga mer,

låt oss sen somna in

till nattens vaga knastrande.




Fri vers av SvartaRegndroppar
Läst 580 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-27 18:58



Bookmark and Share


    Delethee
Underbar och sanningsenlig.
2007-11-02

  Pontus W.U
Oj! intensiv text med många spännande vändningar och vålsamma texturer med en bärig smak av jord. passar nog fint till en god mustig höstsoppa
2007-08-27

  lilla t
Fashinerande, skrämmande och vacker!
2007-08-27
  > Nästa text
< Föregående

SvartaRegndroppar
SvartaRegndroppar