Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinden ändrar riktning

Den kom

förändrade vägen

fyllde allt med liv.

 

Värmde naturen

orsakade miljöombyte

gav ny kraft.

 

Men naturen

har ett eget språk

och vinden ändrade riktning.

 

Men den lämnade spår

kanske den kommer igen

men gjorde ändå nytta

längs vägen den varit.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-06 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson