Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sovplats



Sakta rullar tåget
fram genom natten.
Jag har drivits
från mitt hem
av dess väggar,
golv och tak,
för min hälsas skull.
Där har jag
hela mitt liv
men där
mår jag för dåligt.
På väg i natten
mot en tillfällig
sovplats.





Fri vers av Anna H
Läst 299 gånger
Publicerad 2004-02-22 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H