Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovan molnen

Solen gassar
Nej, jag vill inte

Solen steker
Nej, jag vill... inte

Solen går i moln
Ok, då ...

Jag stiger upp i den ljumma sommaren
Fjärilar i magen...

de fladdrar
lika livligt som vinden i träden

de fladdrar
jag väntar ...

En tidig frukost får dagen att vänta

vänta på det där

som aldrig kommer
som aldrig dyker upp

känslan av befrielse
känslan av fullständig lycka

Solen gassar
Nej, jag vill bara

Solen steker
Nej, vänta bara

Solen går aldrig i moln

Det hade jag glömt...

Där uppe ovan molnen
Går solen aldrig i moln.




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-07 09:57



Bookmark and Share


    Issand. VIP
just det. bra slut och jag tolkade det lite som att , att solen lyser inte är allt vilket jag håller med om!
2007-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna