Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen med mustasch i ansiktet, del 4

Han satt tyst, såg ut att sova lugnt
men ena foten rörde sig i takt med musiken

- Varför hällde du ut all mjölk på golvet, sa han
med ögonen fortfarande slutna

Jag reste mig upp och tänkte på att vaxa gök




Fri vers av Din Mormor
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-07 10:33



Bookmark and Share


    Nudelslabb
hehehe...
gulligt!
2007-08-08

  ospray
Ha ha kul kul
2007-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Din Mormor