Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stort el Litet

En tanke kom till mig = en Ängel ?
Tänk om jag skulle äta en isglass i duschen
Helt galet ?
el inte ?
Tanken låg och mös/frös vid gränsen
till mitt omedvetna
Skulle tanken förnedras, förträngas, förvrängas, förtryckas ?
el skulle den överleva i mitt vakna sinne/minne ?
Kampen fortgick i 3 dagar, ibland dold mellan krutröken, ibland nedgrävd i öken
Dags att skala löken ?
Men en dag, när det regnade och solade samtidigt
så skapades en lucka i imin “Biodator”
Virus skyddet hade inte uppdaterats för detta ny-skap-ande “tankevirus”
Var det så färskt att inte ens de kollektiva krigsherrarna hade hunnit censurera det ?
Isåfall var detta en banbrytande händelse bland Kosmos rullgardiner
luckan glimtade till vid övergången mellan dagen och natten
När de vuxna låg och sov
När barnen låg och sov
Så smög jag försiktigt till frysen
och lirkade ut en krispig liten Piggelin,
som hade gömt sig längst ned i frysen under isklamparna,
fumlade lite med pappret
snabbt in i badrummet
inget lyse på
sätta på duschen utan att duscha glassen
Äntligen kunde jag njuta av min o-van-sinnigt roliga kreative tanke
Detta var ett mycket Stort ögonblick för hela Kosmos fortsatta utveckling
men undar hur många som tror mig när jag säger det ?
och det var ett Litet slick för min tunga, men oj så gott
Läskeblask smaaak
Är jag övervuxen, fullvuxen, vuxen el barn ?
el ÄR jag JAG!!!
dags att leka mera???
Tankefärden




Fri vers av lifeforce1
Läst 631 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-07 18:37



Bookmark and Share


    fina
jag tyckte det lät häftigt *S*...mera mera...kram
2007-08-08
  > Nästa text
< Föregående

lifeforce1
lifeforce1