Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1


virvlarnas land

det finns ett land
och inte bara ett förstås
hundratals men detta

spräcker sjögrästaket
förlänger fallhöjden

~

lila moln vaggas i
blåsten virvlar om gräset i
molnen fryser så i

gräset gror lila molndroppar
blir nya solroser
och nya solar kan frysa
nya moln
är virvlarnas näringskedja

i ett land
med sjögrästak
i ett land
som bor i havet







Övriga genrer av Issand.
Läst 435 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-07 19:04



Bookmark and Share


  Fångad i en Snöglob
I mina ögon är det härligt abstrakt^^ Men jag förstår inte riktigt innebörden... Men som folk säger så ska man ju läsa många gånger innan man förstår^^
2007-08-13

    Hellberg
Mycket bra och fantasifull dikt med ett väldigt bra språk.
2007-08-08

  Andunelen
Fiiin
Får en känsla av det, utan at du förstör min bild med detaljer.
Verkligen ett vackert land må jag säga
2007-08-08

  Gärdsmyg
fantasifull och full av tankar, jättebra!
2007-08-08

  tingeling
varm , mysig och mycket bra!
2007-08-08

  tingeling
varm , mysig och mycket bra!
2007-08-08

  Marriz
jättejättejättefint! :D
2007-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Issand.