Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gör så jävla ont

att du

jag älskat så

vill mej så illa

nu

 

 och det svider så förbannat

 

att jag

som var stark och självständig igår

låter dej göra så

idag




Fri vers av Elisa-Linn
Läst 373 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-07 21:45



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En gripande text som trots sin ängslan och oro är fylld av aha-upplevelse!!!!
2007-08-08

    Bögen
Text som på ett snyggt sätt tar med båda parter i skeendet! Trots utsatta positioner ställs ingen utan ansvar eller del... starkt!
2007-08-08

    Oprofessionell
just idag så känns den här mer än vanligt.
2007-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Elisa-Linn
Elisa-Linn