Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När bitterheten härjar...


PicNick

Jag blickar ut
över återstoden av mitt liv
Skrattet har tystnat
och tomheten breder ut sin svarta filt

Vi slår oss ned
Ensamheten och jag
Det dukas upp med minnen av igår
Självömkan serveras i vackra glas på fot

Vi samtalar om krossade illusioner
drömmar och visioner
Till detta inmundigas självbedrägeri
Sveken toppas med körsbär

Runt mig ligger smulor i en cirkel
rester av bröd med lika delar mjöl och tårar
Liksom solvärmd gammal mjölk
flyter olyckan ut över min tunga

Vi samtalar en hel eftermiddag
Ensamheten och jag
Såsom gamen höraktar sitt as
vill jag sluta fred med svaren som inte finns




Fri vers av Flöde
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-07 22:33



Bookmark and Share


    Brell
Där satt den bruden. Kanonbra!
2007-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Flöde
Flöde