Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Det här är tatuering på pannan
ett löfte som sitter kvar att
jag älskar utan reflektion
Ingen vill ligga i sängen med dig
när dom hör att du ruttnar och
jag är ingen bäbis
ingen bebis
men förlös mig




Fri vers av tripto nin
Läst 483 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-08-07 23:18



Bookmark and Share


  aol
starka rader gillas
2008-04-07

    amorfati
Wow. Den plötsliga undergångskänslan slår en direkt i ansiktet: \"när dom hör att du ruttnar\". Jag gillar det, jag gillar att bli överraskad som nu.
2007-08-07
  > Nästa text
< Föregående

tripto nin
tripto nin