Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Limerick IV


En tvekönad typ från Åsaka

En tvekönad typ från Åsaka
försökte en tårta att baka.
Men smeten min sju
den gick mitt itu
och allting blev blott pannekaka.
Ingvar




Fri vers av ingvar VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-08 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingvar VIP