Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröst



Gula ögon,
en fuktig nos,
vita morrhår
till tröst.
Du spinner,
du gäspar,
du sover så sött
tätt intill mig.
Utan dig
vore världen
något mer ensam.




Fri vers av Anna H
Läst 449 gånger
Publicerad 2004-02-23 08:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H