Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans



Äntligen hemma
för en stund.
Så kryper vi
ihop på sängen,
du och jag
och katten.
Håller om varandra,
njuter av närheten.
Önskar vi kunde
stanna tiden
för en stund
men jag måste iväg.




Fri vers av Anna H
Läst 397 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-02-23 08:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H