Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svarta tårar

Jag gråter. Regnet smattrar mot rutan,
forsar ner, likt mina tårar som forsar
ner för mina kinder. Hur kunde du? Tänk!
Tänk efter nästa gång! Nej. Det blir
ingen nästa gång. Tyvärr.
Jag gråter. Mörka, svarta tårar.




Fri vers av Livia.W
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-08 18:55



Bookmark and Share


    Noyle
Kort och så fint, träffsäkert och exakt.

Gillar: \"Nej, det blir ingen nästa gång\"
2007-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Livia.W