Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det händer aldrig mig

Det är inte jag

Det är någon annan
bara någon som ser ut som jag

För det händer aldrig mig

Kanske någon som ser ut som jag
men aldrig mig

Om det skulle hända mig
då händer det ju aldrig andra

bara dom ser ut som jag




Fri vers av Tildus
Läst 272 gånger
Publicerad 2007-08-08 19:41



Bookmark and Share


  systra
önskar ibland..eller ofta att jag inte var som jag...hoppa ur kostymen o byta skepnad...du e bra...Stor applåd
2007-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Tildus
Tildus