Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem….

Vem är Du ..

Som får mig att känna mig så fullkomlig
och så fin i dina ögon,så behövd..i ditt liv…

Vem är du ..
som får mig att skämmas över mig själv..
som får mig att känna mig totalt överkörd …
som får mig att känna mig så ensam..
trots att du är brevid mig….


Vem är Du??




Fri vers av MotherBitch
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-08 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MotherBitch
MotherBitch