Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ville bara skriva av mig lite om hur jag känner just nu..


Ensamvarg..


Från högtalarna dunkar My Chemical Romance
Speciellt låtarna Cancer, Welcome To The Black Parade och To The End
Låtar som kan vara deprimerande
Men låtarna får mig att må bättre

Samma sak på TV
Dr Phil och Opreh Winfrey
Dem får mig att glömma mina egna problem
Och gräva ner mig i andras
Jag mår bättre i en liten stund och tänker
\"Stackars henne som blir misshandlad\"
Eller \"gud vad hemskt att ha obotlig cancer\"

Svart har alltid varit satans färg
En färg som många tycker är tråkig och deprimerande
Alla andra går i limegrönt, gult, rosa, turkås osv..
Färger som får mig att må illa
Färger som får mig att tänka på allt annat än glädje och sommar

Alla undrar varför jag är som jag är
Varför jag går klädd som jag gör
Pratar som jag gör
Och beter mig som jag gör

Det finns ingen som förstår mig därute
Ingen som vet vad det är jag går igenom
Vad för svårigheter jag utsätts för
Tankarna som flänger runt i mitt huvud
Och alla mardrömmar som plågar mig varje natt
Ingen vet, jo, bara dem tre
De tre som jag älskar mest av alla
De som jag litar på
Dem jag skulle kunna offra livet för
Som stöttar mig genom eld och vatten
Över hav och berg

Men snart försvinner väl dem också
Liksom alla andra som glidit ifrån
Då blir jag ensam
Lämnad ensam kvar i mörkret
Utan något att hålla fast vid
Ingen som kan trösta
Hålla om mig
Men jag kommer att klara mig till slut
Har alltid varit ensam på stigen i ingenstans


Min död kommer vara ensam
Ensamvarg då, nu och sen
Jag var, jag är och kommer alltid att vara



Ensamvarg..




Fri vers av Nattens barn
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-08 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattens barn
Nattens barn