Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske borde kategoriseras som "bara ord" eftersom jag inte vet vad detta kom ifrån.


Långt bort

 

 

 

 

långt borta
detta skeppet har tagit mig långt bort
långt bort från alla minnen
av människor som bryr sig
ifall jag lever eller dör

ett stjärnfall
jag jagar ett stjärnfall
tills jag når slutet av mitt liv
jag vet inte om det är värt något längre

mitt liv
du elektricifierar mitt liv
låt oss konspirera att tända
alla själar som skulle dö
endast för att känna sig levande

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-09 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP