Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandringen


Fallande stjärnhopar
Genom oändlighetens himlarymd
Vi vandrar av stjärnstoft genom de
Sammansatta gatorna gjorda av
Våra sagoberättare
Vi räds då vi inte förstår
Varför vi är här
Vart vi ska gå




Fri vers av madigan
Läst 316 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-09 08:35



Bookmark and Share


    Smaragden
Den här gillar jag verkligen!
2007-08-10
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan