Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en annan värld

mörker

dimma

fallfärdig.

 

I en annan värld

låg jag på botten

höll på att drunkna

sökte djupet.

 

Men här

ligger ljuset intill

vilar på tiden

känner värmen

sprider sig.

 

Men den andra

världen

finns i speglen

och vem vet

spegelbilden kan ändras.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-09 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson