Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våra offentliga rum

Tider kommer och går
medans håret grånar.
Allt vi inte förstår
vi står där som fånar.

Man behöver ju inte va´dum,
reaktionen kan ju va´sund.
I våra offentliga rum
man ser folk varje stund.

Som går runt och pratar
hållandes monologer långa.
Inget är hemligt, inget dom ratar
faktum att säga dom är faktiskt många.

Dom smutsar våra offentliga rum
när dom går på med sin goja.
Man blir ju helt stum
får lust att på dom kasta en doja.




Fri vers av c.l.ornberg
Läst 222 gånger
Publicerad 2007-08-09 17:01



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Kasta en doja från mig med, det är väl obekvämt att bara gå med en. Igår när jag var trött och hungrig på bussen, ropade en tjej i sin mobil om alla sorters mat... Appppplåd till dig!
2007-08-09
  > Nästa text
< Föregående

c.l.ornberg
c.l.ornberg