Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad fan ska jag göra för att ni ska se innan det är försent?!!


Jag har gråtit sönder mina ögon
Skurit sönder mina handleder
Skrikit sönder mina stämband
Men det är fortfarande ingen som hör eller ser
Vad krävs det för att någon ska förstå
Jag har gjort allt jag kunnat
Snart får döden komma och göra sitt..




Fri vers av Nattens barn
Läst 367 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-09 17:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
livet är skit,ja vet
har själv varit där
men du om du tar ditt liv
följer smärtan med till nästa liv(om du har otur)

många kramar
2007-12-01

    Kill-something
sjukt starkt gripande text kort och innehålls rik. ilike it.
hoppas bara det inte är dig du snackar om.
du ska veta att jag finns o snacka me. har gått genom det mesta. ta hand om dig (f) // Rasmus.
2007-08-11

    Delethee
Visst känns det som man står och skriker utan att någon hör?
2007-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Nattens barn
Nattens barn