Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag.. en natt

När du tror du vet allt
att du förberett dig så mycket du kan
någon dag
någon natt
eller när det sker

Du har inte en chans
det blir alltid som en chock ändå
och du går och väntar
livrädd hela tiden...

Telefonen ringer
och hjärtat krampar
ska jag hinna?

En kompis
det var ingen fara...
Nästa signal
Trygg Hansa som vill sälja försäkringar

Varför ringer inte telefonen när det är viktigt
varför inte strunta i småsaker

Pappa jag vill var dig nära
hos dig hela tiden
men du orkar inte
du måste få vila
måste sova
ber mig gå
hem till de som behöver mig

Men pappa, jag behöver dig!

Fast jag vill inte visa dig mina tårar
Jag vill vara stark nu
vill ge dig allt jag har

Lova att du kommer tillbaka
Visa mig att det finns något mer




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-09 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen